Tiger Woods + Wii MotionPlus = sant

EA vil selge to av sine mest interessante sportsspill denne våren sammen med Wii MotionPlus.

22. april 2009 09:23

Nintendo bekreftet nettopp at Wii MotionPlus, tilleggsutstyret som gjør Wii-kontrolleren mer presis og følsom, vil bli lansert i Europa 12. juni.

Les også: Wii MotionPlus dato bekreftet.

Problemet er bare at «Wii Sports Resort», oppfølgeren til det populære lanseringsspillet «Wii Sports», kommer først 24. juli – altså seks uker senere.

Hva skal du så bruke ventetiden på? EA har løsningen.

TRE SPORTY ALTERNATIV

Som vi tidligere har skrevet, lå det i kortene at Nintendo med dette velger å assosiere Wii MotionPlus med noen av flaggskipene til EA.

I første rekke golfspillet «Tiger Woods PGA Tour 10» som slippes til Wii 16. juni i USA samt det nye tennisspillet «Grand Slam Tennis» (bildet) som er ute 12. juni i Norge, i følge denne EA-nettsiden.

Les også: Følsom Tiger til høsten.
Les også: Første titt på EAs tennisspill.

Nå bekrefter EA at begge disse spillene vil bli solgt enkeltvis eller sammen med Wii MotionPlus i England. Det betyr selvsagt en litt stivere utsalgspris, men du får i det minste brukt kontrolltilbehøret til noe nyttig uten å vente på «Wii Sports Resort».

Også EA-konkurrenten «Virtua Tennis 2009» fra SEGA vil støtte Wii MotionPlus. Dette spillet slippes allerede i mai.

Les også: «Virtua Tennis 2009» til Wii.


 
Dermed ligger det an til at du vil ha tre forhåpentligvis sterke sportsspill for å teste hvor nøyaktig Wii-kontrollerne dine blir til releasen av Wii MotionPlus.

Norske priser eller bekreftelse på pakketilbudet gjelder også i Norge, finnes ikke enda. Vi krysser fingrene i mellomtiden og regner med at det tikker ut en pressemelding med det første.

Se demonstrasjon av Wii MotionPlus under fjorårets Nintendo-presentasjon på E3 her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3