Ny og mindre Wii?

Kan slippes bare én uke etter Wii U.

26. november 2012 11:36

(PressFire.no): Bare én uke før Nintendo slipper sin nye konsollsatsing Wii U i Europa, kommer det indikasjoner på at den japanske spillgiganten også vil slippe en ny versjon av Wii.

Det er Nintendoworldreport som skal ha fått tak i informasjon fra en stor butikkjede som avslører at Wii mini kommer 7. desember – én uke etter Wii U-sluppet her i landet.

Om det stemmer blir dette den tredje versjonen av Wii. Forrige gang lanserte de en maskin hvor de fjernet bakoverkompabiliteten med GameCube-spill.

Det har blitt relativt vanlig å lansere nye varianter av spillkonsollene, enten for å puste litt liv i salget eller lage mer kostnadseffektive versjoner. Sony lanserte nylig en ny versjon av PlayStation 3, og har dermed vært gjennom tre iterasjoner.

Microsoft har også slippet en redesignet Xbox 360, som både er mer stille og har innebygget trådløst nettverkskort.

Nintendo har selv hatt tradisjon for å gi ut nye versjoner av sine håndholdte konsoller, både Gameboy Advance og Nintendo DS kom i mange varianter. De siste årene har de til og med gitt ut større versjoner av sine håndholdte.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at dette kan være et rykte uten hold i.

Foto: Gøyall miniatyr av en Wii fra videogameminiatures.tumblr.com.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3