«Verdens verste spill» får oppfølger

«Shaq Fu: A Legend Reborn» er spillet ingen ba om, men som vi får likevel.

16. februar 2018 13:01

(PressFire.no): «Shaq-Fu» ble på sin tid av mange kalt «det dårligste spillet noensinne». Blandingen basketstjerne og stivt slåssespill falt ikke i god jord.

Det gikk såpass langt at en egen nettside, shaqfu.com, ble opprettet for å finne alle eksemplarer av spillet – og destruere de. Grunnen skal være å forhindre kommende generasjoner i å oppleve hvor vondt det var å spille spillet.

- Ved å kjøpe det av en annen person, fjerner du byrden og skammen de har følt, skriver nettstedet som en av sine fire «bud» for hvorfor du skal kjøpe og ødelegge eksemplarene.

- «Shaq-Fu» må elimineres for at alle skal få fred.

Det er dramatiske greier! Forøvrig finnes det en nettside for forvaringen av spillet også.

Nå kommer altså oppfølgeren til spillet, kalt «Shaq Fu: A Legend Reborn», som går vekk fra fightingspill-sjangeren og inn i «beat-em-up»-sjangeren.

Du styrer igjen basketstjerna Shaquille O’Neal, som denne gangen skal slåss seg gjennom Hollywood for å vinne tilbake sitt navns gode rykte (?!) ved å blant annet banke nazister (!!).

Spillet kommer til pc, PlayStation 4, Xbox One og Switch til våren, og kommer både i butikk og på de forskjellige nettbutikkene.

Skulle du være en av de som forhåndsbestilte «NBA Playgrounds» til Switch før 10. juni i fjor, får du spillet gratis, av en eller annen grunn.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3