(PressFire.no): Nintendo varsler i dag at de kommer til å gjeninnføre en variant av kickback-programmet de hadde på Wii U ved lanseringen av den konsollen.

Sånn enkelt forklart betyr det at du får tilbake fem prosent av kjøpssummen når du kjøper spill og DLC-pakker på nettbutikkene til Switch, 3DS og Wii U.

Mer spesifikt får du pengene tilbake i såkalte gullpoeng, som deretter kan veksles inn i nye spill eller tilleggspakker ved et fremtidig kjøp på eShop. Du kan også velge å bruke poengene til andre bonuser inne på «My Nintendo»-nettsidene til Nintendo – for eksempel for å få skjermsparere eller 3DS-temaer.

Om du kjøper et spill til 500 kroner, får du 250 gullpoeng, som er verd 25 kroner. Gullpoengene du tjener er gyldige i tolv måneder.

Du har allerede kunne samle gullpoeng på kjøp gjort de siste par årene, men det er først nå disse skal kunne brukes til å kjøpe nye spill.

Også fysiske spill kjøpt i butikk vil omfattes av det nye systemet, men der får du kun én prosent tilbake – av prisen spillet har i eShop-en på tidspunktet du registrerer koden som følger med spillet.

Akkurat når det hele blir gjort tilgjengelig vet vi ikke enda, men vi tipper/håper det er før ettårsjubileet til Switch 3. mars (så slipper vi at alle gullpoengene vi fikk den dagen går ut på dato).

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer