«Minecraft»-samspilling utsatt på Switch

Samme med «Super Duper»-grafikken.

19. november 2017 20:08

(PressFire.no): En av de store overraskelsene under årets E3 var at «Minecraft» skulle få krysspilling mellom nesten alle plattformer. Altså skulle du kunne spille på kryss og tvers av Xbox One, PC, mobil og Nintendo Switch.

Det gikk så langt at Microsoft hadde med en Switch i pressekonferansen sin. Sony og PlayStation er derimot ikke med på samarbeidet.

Uansett – i dag kom nyheten om at krysspillingen er utsatt på Switch frem til 2018. Det samme er den kommende grafikkoppdateringen til spillet, den såkalte «Super Duper Graphics Pack», som pusser opp grafikken i spillet.

Denne ble presentert som en av «wow»-tingene til Xbox One X av en eller annen grunn da undertegnede fikk se konsollen for første gang (sammen med de langt mer imponerende demoene for «Forza 7» og «Gears of War»).

Vi tviler på at så veldig mange sitter og venter seg i hjel på bedre teksturer og volumetrisk lyssetting til «Minecraft», men forsinket er det like fullt uansett.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3