«Owlboy» kommer til konsoller i februar

Får fysisk utgave.

1. november 2017 18:59

(PressFire.no): Norske D-Pad Studios lanserte i fjor endelig «Owlboy», ni år etter utviklingen startet, til stor ståhei blant anmeldere verden over. Vi ga det full pott, for eksempel.

Så langt har spillet solgt rundt en kvart million eksemplarer, noe D-Pad sier har overgått all forventning.

Nå annonserer vestlands-studioet at spillet blir tilgjengelig på PlayStation 4, Switch og Xbox One 13. februar 2018.

Spillet blir gjort tilgjengelig både digitalt og fysisk, via en samarbeidsavtale med utgiver SOEDESCO, og i tillegg blir spillet oversatt til en rekke nye språk, inkludert norsk.

Planen var egentlig at Switch-versjonen skulle portes først, men utviklerne bestemte seg for å like greit lansere på alle plattformer samtidig. Det er Blitworks, et selskap som spesialiserer seg på porteringer av spill, som har hjulpet til med å få spillet til å kjøre på de forskjellige systemene.

De har tidligere portet spill som «FEZ», «Axiom Verge» og «Spelunky».

For å feire annonseringen har D-Pad satt ned prisen på Steam-versjonen med førti prosent. Også deres tidligere spill «Savant Ascent» er på tilbud, og har fått norsk, japansk og koreansk oversettelse.

I den forbindelse har artisten Savant også lagd en remix av «Owlboy»-musikken:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3