(PressFire.no): Det er i et intervju med Bloomberg at sjefen for The Pokémon Company,  Tsunekazu Ishihara, innrømmer at han ikke hadde troa på Nintendos nye konsoll – Switch.

- Jeg fortalte Nintendo for lansering at Switch ikke kom til å bli en suksess fordi i smarttelefonens tid er det ingen som vil bære rundt på en spillkonsoll.

- Det er åpenbart at jeg tok feil, innrømmer Ishihara.

I juli kom det fram at Nintendo har solgt 4,7 millioner maskiner på litt over tre måneder siden slutten av mars, hvor «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» var den store pådriveren.

 

Godt innhold.
- Godt innhold leder til salg av maskiner

Han har lært noe av feilen.

- Jeg har innsett at nøkkelen til spillsuksess er ganske enkel: innhold med skikkelig kvalitet leder til salg av maskinvare. Spillestil kan være fleksibel om innholdet er attraktivt nok, forteller han i intervjuet.

Likevel setter han et lite spørsmålstegn rundt Nintendo sin konsoll når han ser inn i spåkula.

- Akkurat nå er den populær hos de som kjøper tidlig, men det må komme et steg til for å tiltrekke seg et større publikum.

- Jeg ser større potensial i Switch, men man burde ikke overestimere det.

 

Dypere opplevelse

Ishihara forteller videre at Switch gir dem muligheten til å lage en «dypere Pokémon-opplevelse med et større nivå på uttrykket» og sikter til bedre grafikk og lyd.

- Det gjør den til en ekstremt viktig plattform.

 Han avslører også at de tenker på hvordan de skal løse mulighetene for å spille over nettet.

Det er allerede kjent at det jobbes med et «Pokémon»-spill for Nintendo Switch som ikke har fått et endelig navn.

Det nye spillet skal være i samme sjanger og stil som håndholdtspillene og markerer i så måte første gangen de spillene kommer til en tradisjonell konsoll, selv om Switch kan regnes som en hybrid.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer