Esken har en knagg du kan poppe ut bak.

(PressFire.no): Når vi snakker om svindyre samlerobjekter til gamle konsoller er det ofte en håndfull klassikere som gjentas.

For eksempel gullkassetten til «Nintendo World Championship», som for mange går for å være den hellige gralen innenfor NES-samlinger. Eller «Stadium Events». Eller «Powerfest ‘94».

Men nå har altså en helt standard utgave av «Super Mario Bros.», spillet som ble produsert i over 40 millioner eksemplarer, blitt solgt på Ebay for over 30 000 dollar – over 237 000 kroner.

Grunnen er at spillet fortsatt er i originalforseglingen, og at pakken er av varianten som hadde en liten papp-knagg du kunne poppe ut bak som gjorde at den kunne tres på de metallpinnene ting henger på i butikker.

Akkurat denne kombinasjonen av pappdings og forsegling er tydeligvis særs sjelden i 2017, og noen var villig til å bla opp den utrolige summen.

Samme kjøper punget også ut 87 000 kroner for en bunke med andre spill fra selgeren, som inneholdt forseglete utgaver av «Kid Icarus» og «Solar Jetman» til NES, «Championship PRO-AM» til Sega Genesis og «E.T.» til Atari 2600.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer