«Okami 2», «Viewtiful Joe 3»?

Eller «The Wonderful 101» og «Bayonetta» til Switch?

6. juli 2017 11:52

(PressFire.no): Det hele begynte med litt ny flørting med «Bayonetta», før det kom nye fristing med «The Wonderful 101» til Nintendo Switch.

Nå kommer det også «bekreftelser» av oppfølgere til kultspillene «Okami» og «Viewtiful Joe» også, men hold an nå litt...

Hideki Kamiya i Platinum Games er kanskje en respektert spillskaper, men han er også kjent for å være en skøyer i sosiale medier. Det er med andre ord smart å ta det han påstår i sosiale medier med en klype salt.

Hvis man skal være litt positiv så har Platinum Games nylig relansert både «Bayonetta» og «Vanquish» for pc, hvor begge ble kunngjort med fiffige og kreative hint.

Vi anser Switch-lansering av «Bayonetta» og «The Wonderful 101» til Nintendo Switch som ganske sannsynlig, med tanke på at begge spillene har historikk på Wii U og en relansering på Switch gir mening.

Når det kommer til «Okami» og «Viewtiful Joe» er det en litt annen historie – spillene ble utviklet av Capcom-studioet Clover Studios, som ble oppløst.

Riktignok jobber mange av avhopperne fra Clover Studios nå i Platinum Games, men rettighetene tilhører Capcom. Det finnes imidlertid en mulighet for at Capcom har gitt dem oppdraget, noe som er en spesialitet for Platinum Games.

Likevel - hvis vi skulle satset penger på ukens flyt fra Platinum Games, så hadde vi nok satt ti kroner på «Bayonetta» og «The Wondreful 101» til Switch og en kuletyggis på «Okami 2» og «Viewtiful Joe 3».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3