- Nintendo dobler Switch-produksjonen

Skal få ut 16 millioner maskiner innen neste år.

17. mars 2017 17:17

(PressFire.no): Nintendo Switch-lanseringen har gått rimelig bra, skal vi tro analyser, pressemeldinger og de bitene av salgstall vi har fått.

Nå melder The Wall Street Journal at selskapet har satt inn høygiret, og dobler produksjonen av Switch ut året. Planen var tidligere å produsere åtte millioner konsoller innen utløpet av mars 2017, det skal nå skrus opp til hele 16 millioner.

Nintendo skal ha et investormøte 24. april for å diskutere fremtiden og målsettingene, og det er ventet at de nye salgsmålene skal offisielt legges frem da.

Også målene for den første måneden med salg, som var å selge to millioner maskiner, skal etter all sannsynlighet overgås. Nintendo forventer nå å selge 2,5 millioner istedet, ifølge kildene til WSJ.

Om Switch selges i 16 millioner eksemplarer på et år, vil den allerede ha passert totalen til Wii U, som endte opp på under 14 millioner etter nesten fem år på markedet.

Til sammenligning nådde Wii 20 millioner solgte etter litt over et år på markedet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3