Netflix, Hulu og Amazon er i samtaler med Nintendo om Switch-støtte

Reggie bekrefter.

8. mars 2017 19:14
Nintendo-sjef Reginald Fils-Aime
(Foto: Offisielt, Nintendo. Helt sant.)

(PressFire.no): Ikke før vi har fått lagt ut vår anmeldelse av Switch, der vi savner flere multimediale funksjoner (som strømmetjenester), så kommer nyheten om at joda – de jobber med saken.

Det er Nintendo of America-sjef Reginald Fils-Aime som i et intervju med The Verge bekrefter at Nintendo er i snakk med de fleste store aktørene for å få produsert apper også til deres hybridkonsoll.

- Vi snakker med flere selskaper om andre tjenester. Selskaper som Netflix, Hulu og Amazon. Ting som skal komme etter hvert.

Utelatelsen fra Switch-lanseringen var litt mystisk, ettersom Nintendo hadde med alle tre på Wii U, med en spesialintegrering gjennom tjenesten WiiTV, som lette opp programmer og filmer på kryss og tvers av tjenestene – og la til sosiale funksjoner.

The Reggienator er klar på at Nintendo ikke synes det er strømmetjenestene som skal sette Switch på kartet, eller som er forskjellen satt opp mot konkurrentene.

- Vi ser ikke på disse tjenestene som noe som skiller oss ut. Det som skiller oss fra andre er måte du kan spille Switch på, og det du kan spille. Og det vil fortsette å være fokuset vårt i fremtiden når vi skal forvalte denne plattformen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3