Nintendo anerkjenner trådløstrøbbel med Joy-Con-kontrollerne

Ikke ha maskinen nært et akvarium.

6. mars 2017 12:24

(PressFire.no): Flere melder om problemer med signalstyrken fra Switch sine medfølgende Joy-Con-kontrollere.

PressFire-redaksjonen er intet unntak, der vi har hyppige problemer selv med minimalt av tildekning av kontrollerne. Å sitte med hendene ned på siden i en avslappet positur (som var noe av det beste med Wii-eraen) gjør at du sannsynligvis har deler av kroppen din mellom deg og konsollen.

Undertegnede har opplevd at den ene kontrollerdelen har mistet synkroniseringen med konsollen totalt under en økt med «Zelda», selv om maskinen bare var et par meter unna.

Det er bare når maskinen står i docken at dette er et problem, naturligvis.

Nå har Nintendo for første gang annerkjent at noe er på ferde, og har lagt ut en rekke feilsøkingstrinn som visstnok skal kunne hjelpe på – og det er litt av en liste.

For eksempel ber Nintendo deg passe på at du ikke har konsollen din i nærheten av potensielle signalforstyrrelser som trådløse routere, printere, headset, laptopper, telefoner, mikrobølgeovner og ...akvarier.

- I de fleste tilfeller vil det være nok å flytte disse tre til fire fot unna Switch-konsollen, skriver Nintendo på feilsøkingssiden.

Listen nevner også LAN-adaptere som kobles til USB, som du må bruke på Switch for å koble til trådnett, og tråd

Dette er riktignok en «prøv dette og se om det funker»-liste, men det er jo litt morsomt at Nintendo ber deg flytte unna alle dingser med trådløsegenskaper, all den tid de ønsker at du etterhvert skal bruke mobilen din som chatteverktøy.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3