Ikke alle Switch-spill kan spilles på tv-en

Japan får spill som er håndholdt only til lansering.

27. februar 2017 21:23

(PressFire.no): Switch kommer om bare fire dager!

Maskinen til Nintendo lar deg, som vi vet, lempe med deg konsollen på trikk, buss og rulleskøyter, eller docke den til tv-en din for «vanlig» konsollspilling.

Men der alle spill ser ut til å kunne støtte at du tar med deg maskinen, så er det nå klart at ikke alle kommer til å kunne spilles på tv-en din.

Fjorårets iOS- og Android-spill «Voez», er et rytmespill hvor du klasker fingrene dine på skjermen i takt med musikken. Skjermen deles inn i opp til syv forskjellige deler, der «noter» kommer flaksende nedover.

Det er med andre ord nødvendig med en berørelselsskjerm – noe Switchen jo har. Men det blir trøblete når du kobler den til tv-en, all den tid docken dekker touch-skjermen, og tv-en din neppe kan trykkes på.

Dermed blir «Voez» det første spillet som bare kan spilles «on the go», eventuelt i sofaen. Forhåpentligvis blir dette gjort klart og tydelig før folk kjøper spillet i eShopen.

«Voez» kommer ut i Japan 3. mars, og koster 2500 yen, eller 185 kroner. En vestlig utgivelse er enda ikke annonsert.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3