(PressFire.no): Nintendo annonserte i dag at det etterlengtede «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» vil få to tilleggspakker, i tillegg til ekstra DLC-innhold som er tilgjengelig fra dag én.

Spillet kommer om bare tre uker, men allerede nå sier Nintendo at de holder på å utvikle mer innhold til det allerede svære spillet.

- Hyrule som vi har lagd for «Breath of the Wild» er så stort og fargerikt at vi ville gi mer spillerne kunne oppleve der, sier «Zelda»-sjef Eiji Aonuma i en uttalelse.

Innholdet som er på plass fra lanseringsdagen inneholder tre kister du kan åpne i spillet, og blir plassert på hovedområdet The Great Plateau. Disse inneholder både «hjelpsomme gjenstander» og eksklusive klær til Link.

Den første av de skikkelige tilleggspakkene vil komme til sommeren, og inneholder en ny «Cave of Trials»-utfordring, noe som har blitt en vanlig feature siden «Wind Waker» i serien – en grotte som pøser på med fiender og bosser.

Denne tilleggspakken vil også inneholde en ny og vanskeligere vanskelighetsgrad, i tillegg til endringer på kartet i spillet.

Den andre pakken kommer rundt jul, og vil ganske enkelt ha en helt ny historiedel. I tillegg vil det være en ny dungeon, og andre utfordringer.

Disse to tilleggspakkene og det ekstra lanseringsinnholdet blir solgt i én klump (kalt «Expantion Pass»), og er tilgjengelig fra 3. mars på både Wii U og Switch. Prisen er 19,99 euro, eller drøye 178 kroner.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer