- Nintendo Switch blir kraftigere i docken

Kjører i to moduser, avhengig av hvor du har den, ifølge kilder.

7. desember 2016 12:23

(PressFire.no): En fersk runde med Switch-rykter gjør rundene på det o’store internett. Denne gangen fra gjenganger LetsPlayVideoGames.com, som har truffet godt tidligere.

Denne gangen mener de å vite at Nintendos neste konsoll kommer til å kjøre i to moduser, der maskinen veksler mellom en batterisparemodus og «power»-modus basert på om den er i docken eller ikke.

Mange har spekulert i nettopp dette, men Nintendo har en munn lukket med syv segl - som vanlig.

Når du har tatt konsollen ut av docken, vil den kjøre i en lavkraftsmodus. Ifølge ryktene vil det være en 720p-skjerm på maskinen, og det er dermed ikke nødvendig å gønne på med full prosessorkraft for å levere til denne skjermen.

I docken, derimot, slår konsollen over i en kraftigere modus for å kunne bumpe det hele opp til 1080p. Det vil være en egen vifte i docken for å hjelpe til med avkjøling for maskinen, som slår seg på idet du setter maskinen ned i den.

Både strøm og video går via USB-C i docken, som skal være ganske «tom» og lett å produsere. Du skal etter hvert kunne kjøpe disse separat dersom du vil ha koblet de til flere tver. Det er dermed ikke en kobling mellom disse og konsollen din, som kan settes ned i hvilken som helst.

Nintendo skal avsløre mer av konsollen 13. januar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3