Se den helt nye «Zelda»-traileren!

Folk! Flere raser! Historie! Prinsesser!

2. desember 2016 05:53

(PressFire.no): «Zelda» begynner såvidt å bli ferdig, men med unntak av noen små drypp via Facebook-videoer så har vi liksom ikke sett så mye ut over E3-demoen – som visstnok er bare én prosent av kartet i spillet.

Under nattens Game Awards, et show som kaster glitter over bransjen med en haug priser til spillselskaper, nøkkelpersoner og spill, ble det vist to snutter fra det kommende «Zelda»-spillet.

Den første traileren vi så var fra mer av verdenen, altså ting som enda ikke er vist. Byer, andre mennesker, flere raser og mer hinting mot det som har skjedd tidligere i verdenen.

Vi fikk se flere fullt funksjonable roboter av typen fra den aller første traileren, og det ser ut til at disse har blitt brukt til å føre krig mange år i forveien. Luftskip var det også!

Og er det selveste Zelda vi fikk noen småglimt av?

I tillegg til traileren fikk vi se en kjapp demo av spillet, der et par Nintendister spilte seg gjennom et område for å vise at du kan ha flere innfallsvinkler mot fiender. Å løpe inn med sverdet over hodet trenger ikke å være den smarteste måten å gjøre ting på, altså.

Det var Wii U-versjonen som ble vist. Det er fortsatt uvisst hvilke forbedringer spillet vil ha på den nye Nintendo-konsollen Switch, men vi får garantert vite det i midten av januar, når Nintendo skal vise «alt».

«Zelda» vant forøvrig publikumsprisen «Most Anticipated Game» under prisfesten.

Se den første nye traileren her:

 

Og demoen her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3