Nå kommer «Lego City Undercover» ...igjen

Til PS4, Xbox One, Switch og pc.

23. november 2016 11:28

(PressFire.no): En av de bedre spillene på Wii U-lanseringen i slutten av 2012 var Lego-spillet «Lego City Undercover» - en slags «GTA»-variant med byggeklossene.

Vi ga spillet terningkast fem her i PressFire, der den eminente anmelderen vår (en utrolig fin fyr, forresten) sa følgende: «Dette føyer seg lett inn blant de bedre Lego-spillene jeg har spilt. Om ikke det beste.»

Les mer: Anmeldelsen vår av «Lego City Undercover».

Spillet strør om seg med «elendige» oneliners, film- og spillreferanser du ikke skulle tro kunne være med i et slikt spill. Et helt kapittel er viet «Shawshank Redemption», med Morgan Freeman-vitser! 

Spillet kom aldri ut på noe annet enn Wii U, men nå får det en nyutgivelse, gitt – nesten fem år etter det først ble lansert.

For i en Twitter-melding varsler nå Warner Bros at Chase McCain kommer til Xbox One, PlayStation 4, pc (Steam) og Switch til våren neste år.

Intet mer enn det er kjent enda, så her er det bare å smøre seg med tålmodighet – og kanskje også håpe på at de fikser de evinnelige lasteskjermene originalspillet var plaget med.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3