Ingen 3D-planer for PSP

Sony vil ikke følge opp Nintendo og introdusere en håndholdtkonsoll med 3D-teknologi.

24. mars 2010 10:45

Sony har allerede varslet en tung satsning på 3D, noe som vil begynne å synes for alvor denne våren og sommeren da selskapet ruller ut sine nye TV-modeller og støtte for denne teknologien på PlayStation 3.

Men å lage tredimensjonale spillopplevelser på håndholdt, tror ikke John Koller er veien å gå.

-  Det er utrolig store muligheter på PlayStation 3 med 3D, forteller han i et intervju med IGN.

-  Det er en utrolig interesse for 3D både fra salgsledd og spillutgivere. Vi vet vi har en hit med 3D på PS3 og vi kommer til å konsentrere oss om dette, fortsetter han.

Gårsdagens nyhet fra Nintendo innebærer en lansering av den nye DS-modellen, kalt 3DS, i Japan i mars 2011. Resten av verden har enda ikke fått et lanseringsvindu fra offisielt hold. Dessuten benyttet spillgiganten anledningen til å friste med at det blir mer nytt rundt 3DS på E3 i sommer.

Koller er imidlertid skeptisk til konseptet. 3D uten briller på en håndholdt snakker ikke til Nintendos målgruppe mener Sony-toppen.

Nintendos Ken Toyoda bekrefter i et New York Times-intervju at den nye konsollen blir mulig å teste under spillmessen E3 som går av stabelen mellom 15. og 17. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3