Tony Hawk hopper opp på brettet igjen i september

Datoen er spikret.

25. juni 2015 14:52

(PressFire.no): Activision har endelig bestemt seg for en dato. Spillcomebacket til Tony Hawk har allerede vært varslet en stund.

To bølger med lansering

Lanseringen splittes i to: først får PlayStation 4 og Xbox One, og senere – i løpet av året – kommer også spillet ut til Xbox 360 og PlayStation 3.

Utgiveren minner om at det er hele 13 år siden «Tony Hawk’s Pro Skater 4» kom ut. Gjensynet med denne serien var på ingen måte en garanti, noe også hovedpersonen var innom da vi traff ham på E3-spillmessa i forrige uke.

En blanding av kommersiell bråstopp med «Ride» og «Shred», og en ny konkurrent i EAs «Skate»-spill, gjorde at denne serien ble satt på pause.

NB! Se E3-intervjuet med Tony Hawk i videovinduet.

– 

Sømløs onlinespilling

PS4- og Xbox One-versjonen av «THPS 5» får en onlinedel der mer enn 20 kan spille sammen, og sømløst hoppe inn og ut av denne. Activision sier også at de ikke har tenkt å endre kjerneelementene denne serien har hatt før. Men det blir selvsagt nye baner.

I motsetning til restaureringsjobben «Tony Hawk’s Pro Skater HD» (2012), lansert digitalt og priset til cirka en hundrelapp, blir «Pro Skater 5» en fullpristittel. Det opplyser Activision i en pressemelding.

«Tony Hawk’s Pro Skater 5» lanseres først til PS4 og Xbox One 29. september. Senere i år også til PS3 og Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3