MMA-stjerne mener nye «Mortal Kombat» stjeler utseende hennes

15. april 2015 21:50

(PressFire.no): MMA-stjernen Felice Herrig ble for flere måneder siden gjort oppmerksom på at den ene figuren i det nye spillet i den ultravoldelige «Mortal Kombat»-serien så litt kjent ut.

Den gangen syntes hun selv at figuren Cassie Cage lignet mye og spurte om de har stjålet utseende hennes.

Men da en bruker var redd hun hadde laget bråk skriver Herrig at hun «synes det er kult», spesielt siden hun «elsker cosplay». I tillegg skriver hun at hun nå vet hva hun skal kle seg ut til Halloween.

– Kan ikke være tilfeldig

Men dette var før spillet ble sluppet. Nå, som spillet er ute, har det dukket opp langt flere videoer og skjermbilder fra spillet. Cage er ikke lenger i tvil.

Etter å ha sett flere videoer hvor Cassie Cage blant annet har avslutningsanimasjoner, nekter hun å akseptere at det er tilfeldigheter involvert.

– Jeg har tidligere tenkt at likheten var der, med tyggegummien. Men dette kan ikke være en tilfeldighet, skriver hun på Instagram og ber folk se på Cassie Cage sin «avslutningsmanøver» i slåssespillet.

Også image

Du kan blant annet se henne lage tyggegummibobler, men også at hun for eksempel river kjeven av en annen rollefigur - og så tar opp mobiltelefonen for å ta et selfiebilde sammen med offeret.

Cassie Cage er glad i tyggegummi og er opptatt av å ta selfiebilder – begge deler har blitt blant kjennetegnene til Felice Herrig, som også er svært aktiv i sosiale medier.

Hun skal imidlertid ikke ha varslet noe søksmål eller reaksjoner på andre måter.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3