Politiet sporet drapsmistenkt via PlayStation

10. april 2015 14:24

(PressFire.no): En etterlyst mann, blant annet mistenkt for mord, ble denne uka pågrepet etter at politiet klarte å spore ham via en PlayStation spillkonsoll.

Det melder den Pittsburgh-baserte nyhetskanalen Pittsburgh's Action News på WTAE.com.

Logget seg på stjålet PlayStation-konsoll

Ifølge saksdokumentene heter det at politiet klarte å spore den mistenkte mannen etter at han logget seg på PlayStation-nettverket med den drepte mannens spillkonsoll og benyttet sin egen epost-adresse.

Maskinen skal senere også ha blitt brukt av et annet kontonavn.

Dukket opp med lik

Et vitne forteller politiet at den antatte gjerningsmannen dukket opp hos en annen person med liket til Gray bundet og pakken inn bak i bilen sin.

Disse to skal angivelig ha tatt med seg liket til en elv hvor de prøvde å finne en måte å senke kroppen i vannet.

Et annet vitne påstår videre at den mistenkte skal ha skrevet en tekstmelding i oktober hvor han fortalte at han kom til å drepe noen. Senere samme kveld skal han ha tatt kontakt for å fortelle at han hadde gjennomført drapet.

Det samme vitnet skal ha dratt til Grays hjem for å se på liket i stua hans. Vitnet skal ifølge saksdokumentene ha knivstukket Grays hund for å blande blodet i et forsøk på å DNA-prøvene til politiet.

Det var moren til Gray som 25. oktober meldte sønnen savnet. Hun fant blod på sengelakenet og la merke til at flere eiendeler og hunden Boss var borte. 

Foto: Faksimile / Pittsburgh's Action News på WTAE.com.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3