Se hvordan han runder «Bloodborne», uten å gå opp i nivå

6. april 2015 18:36

(PressFire.no): At det finnes motiverte spillere der ute som er villige til å prøve det meste for å få en større utfordring, er i seg selv ikke noe nytt.

Men at noen ville ta på seg oppgaven å spille gjennom utfordrende «Bloodborne» og uten å gå opp i nivå, er en ting.

Å gjøre det en knapp uke etter at spillet ble sluppet er derimot en imponerende bragd.  

«Bloodborne»

Bortkastet skinnhaug

«Bloodborne», som vår anmelder gav en femmer mens han slikket sine sår, er det nye spillet fra «Dark Souls»-utviklerne, som har blitt kjent for nettopp å ikke gjøre noe lett for dem som setter seg bak spakene.

Se video i bunnen av artikkelen.

En av klassene man kan velge kalles «Waste of Skin» altså en ubrukelig rolle uten noen spesielle evner. Dette er kanskje ikke klassen man velger om man vil fremover i spillet på en smidig måte.

YouTube-spilleren BOYvsVIDEOGAMES tok det som en utfordring og gjorde spillet enda litt vanskeligere ved å nekte å gå opp i nivåer eller bruke pistolen sin.


Ingen feilsteg

Jeg skal bevise at hva de sier er feil, jeg skal klare spillet på nivå fire uten å gå opp noe høyere i nivå, og få alle «Waste of Skins» der ute til å holde hodet høyt, forklarer youtuberen, før han setter i gang med oppgaven.

Han brukte rundt tjue minutter på å drepe sistebossen, i tilfelle dere der ute vil ha et nytt mål å streve etter. Dette vil si at han har vært nødt til å plassere seg riktig under hele denne kampen, uten så mye som et eneste lite feilsteg.

Liker utfordringer

Fire ganger før dette filmet han sine forsøk, der det dessverre ikke gikk hele veien.

Spilleren bakom spakene er absolutt ikke noen nybegynner i feltet når det kommer til utrolige spillbragder.

Han har spillelisten full av slike meritter, som solo-gjennomganger av flerspillerdelen av «Dragon Age Inquisition» på nightmare-modus, og våpenløs gjennomgang av «Dying Light» på Hard

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3