Se hvordan han gjør seg ferdig med «Bloodborne» på rekordtid

44 minutter er nok.

31. mars 2015 15:34

(PressFire.no): Alt går ikke for seg etter boka, i dette «speedrun»-forsøket fra ferske «Bloodborne».

PlayStation 4-spillet har noen utilsiktede snarveier åpne akkurat nå. 


- Dette er verdensrekorden,
hevder Oginam. (Skjermdump: YouTube).

Hvor lenge varer rekorden?

Youtuberen Oginam bruker disse skamløst, og legger da heller ikke skjul på det. Noen brett hoppes over – han finner også en «dupliseringsfeil» utviklerne i From Software trolig snart har luket bort fra spillet.

Ved å bruke oppskrifta til Kotaku kan du lage flere gjenstander enn det er meningen du skal ha.

Dette er likevel den kjappeste gjennomspillinga i verden og kvalifiserer til verdensrekorden, hevder han selv.

Det var en ganske bra runde, men jeg kan helt sikkert gjøre det raskere, skriver den ukronede «Bloodborne»-kongen på YouTube.

 

Kjent oppskrift

44 minutter er alt «verdensrekordholderen» trenger på å gjøre seg ferdig med «Bloodborne». Han har ikke tenkt å hvile lenge på laurbærene. 

Oginam er allerede godt i gang med å presse ned sin egen bestetid, og sender forsøk på å barbere sin egen rekord ytterligere direkte på Twitch.

Vil du se hvordan han klarte det og selv ikke har gjort deg ferdig med spillet, er det greit å ha i bakhodet at du selvsagt får servert spoilere over en lav sko i videovinduet.

Vår anmelder brukte litt mer enn 44 minutter med «Bloodborne». Spillet snuste på en toppkarakter, men at det er fjerde gang oppskriften brukes – den samme vi kjenner fra «Dark Souls»- og «Demon’s Souls»-spillene – gjorde at vi etterlyste litt mer egenart og identitet. 

Video: Oginam_tv/Youtube.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3