Ubisoft åpner for en gratis prøvetur i «The Crew»

25. mars 2015 11:56

(PressFire.no): «The Crew» var Ubisofts bilalibi i fjor, et åpent spill med utfordringer liggende strødd utover store deler av USA.

I går kom meldingen om at den franske spillgiganten åpner opp spillet – og inviterer inn til en to timer uforpliktende kjøretur, både på PlayStation 4 og Xbox One.

Denne ordningen trer i kraft fra og med i dag, onsdag 25. mars.

Påfyll med klassiske biler
og veier.

To timers test

Det har vært flere slike fremstøt tidligere, blant annet med «Sunset Overdrive» på Xbox One i forbindelse med ettårsdagen til Microsoft-konsollen. Etter du har spilt i de tilmålte to timene, får du valget om du vil kjøpe hele spillet eller ikke.

All lagringen og progresjonen din på dette tidspunktet blir tatt vare på – og kan overføres om du tar en slik oppgradering i bytte mot noen hundrelapper.

Samtidig har Ubisoft oppdatert spillet med både nye utfordringer og mer innhold. En ny bilpakke, kalt Vintage Car Pack, er nå inkludert.

NB! Du kan se mer av hva «The Crew» har å by på, med det nye innholdet inntakt, i videovinduet.

Mer av USA

Ubisoft understreker i en fersk pressemelding at du ikke trenger sesongpasset for å få noe nytt innhold.

Vintage Live Update, som dette seneste påfyllet heter, inkluderer også nye oppdrag alle kan bryne seg på, nye veier (blant annet lagt rundt sagnomsuste Route 66) og flere USA-områder å utforske.

For å prøve «The Crew» gratis i to timer må du laste ned hele spillet, ettersom dette er mer omfattende enn bare en demo. Det innebærer at du må rydde plass til 14 GB på harddisken din om du har en PlayStation 4. 16 GB til Xbox One. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3