Nå er det klart for mer «Life is Strange»

16. mars 2015 15:39

(PressFire.no): Det er egentlig bare passende at tid forflyttes litt når utviklerne bak det episodebaserte «Life is Strange» måtte ha noen ekstra dager på seg.

I første episoden ble vi kjent med Max Caulfield. Ei jente som er tilbake i hjembyen sin, tidlig får noen foruroligende frempek om at noe forferdelig vil skje, og beleilig nok også oppdager at hun kan hoppe tilbake i tid for å gjøre grep og manipulere hendelser.

Andre episode slippes 24. mars, har utviklerne nå bekreftet.

Opprinnelig var planen å ha denne ferdig til 13. mars, men det gikk åpenbart ikke. Utgiveren Square Enix bekreftet først utsettelsen overfor Destrucoid i begynnelsen av måneden, men kastet ikke lys over hvorfor det var nødvendig å skyve på lanseringen.

Dotnod, utviklerne bak, var kjapt ute og forsikret at det ikke lå noe dramatikk bak. «Utviklingen går videre», kommuniserte de, og sa samtidig at fortsettelsen ville være ferdig innen utgangen av mars.

«Måten spilleren selv avslører pikante hemmeligheter ved å foreta små og store valg underveis, enten det er ved å snoke eller konfrontere, gir dessuten følelsen av å være mer enn en passiv tilskuer til det som skjer.

Så ikke la dere skremme av at «Life is Strange» starter som en liten, tett historie på campus. Med voldsomme, tilsynelatende uforklarlige hendelser på horisonten, er Episode 1 en svært lovende begynnelse. Jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg til fortsettelsen.», skrev vår anmelder.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3