Skap drømmekartet ditt i «Battlefield 4»

DICE lar deg ta over styringa.

20. februar 2015 14:09

(PressFire.no): «Battlefield 4» er endelig i en forfatning tilnærmet det som ble forskuttert før slippet i 2013, etter flere måneder med problemer og feil.

Kanskje er det derfor DICE nå løsner litt på slipsknuten og frir til fansen?

Nå vil de nemlig ha hjelp til å lage et nytt område, selve «drømmekartet» fra krigsveteraner i «Battlefield 4».

Bak kulissene

– Dette er noe vi aldri har prøvd før. Det er nytt innhold på vei i 2015 som vi gleder oss veldig til. Vi bygger et «Battlefield 4»-kart med dere.

– Sammen med våre egne utviklere, lager dere et spillbart kart basert på forslagene og ekspertisen; hva ligger i kjernen til et morsomt flerspillerbrett.

DICE forklarer på Battlefield-bloggen at alle får laste ned det endelige resultatet, gratis.

I sluttfasen av den jobben, med poleringen og gjennom småjusteringer, blir også brukerne involvert. «Battlefield»-spillskaperne vil dokumentere hvordan de lager et flerspillerkart – og vil dele «bak kulissene»-filmer i denne prosessen.

Vinteroppdatering

I desember i fjor – samtidig med slippet av den siste innholdspakka, «Final Stand» – gikk DICE ut og forskutterte mer innhold.

Nå vet vi hva de hintet om, gjennom dette nye initiativet myntet på brukerne.  

«Battlefield 4» skal fortsette å blomstre gjennom 2015, forsikrer utviklerne. Selv om «Battlefield Hardline» tar over rampelyset i mars. 

I neste måned får «BF4» en ny oppdatering, der balansering og ytterligere forbedringer til krigsspillet er med. Squad Obliteration, en av flerspillermodusene med fem-mot-fem-kamper, blir gjenstand for en overhaling som «skal gjøre denne til den ledende konkurransemodusen i Battlefield 4», skriver Thomas Andersson fra DICE Los Angeles.

Mer om dette ferske «brukerbrett»-utspillet i denne videoen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3