Betatestingen av «Planetside 2» på PS4 har startet

Slipper inn i bølger.

21. januar 2015 09:38

(PressFire.no): Tidlig i desember ble det endelig klart at Sony Online Entertainment begynner å bli klar for et slipp av det massive skytespillet «Planetside 2» til PlayStation 4. Da ble det nemlig mulig å melde seg på en lukket betatesting av spillet.

De avslørte imidlertid ikke en faktisk dato for når testing skulle starte, men syvende januar kunngjorde de at de begynner å slippe inn folk 20. januar – altså i går.

Vil se på ytelse og tilbakemeldinger

Medprodusent, Clint Worley, fortalte også at de kommer til å bruke testen for å se på serverstabilitet, ytelse og tilbakemeldinger fra brukerne.

De vil gjerne ha tilbakemeldinger på hvordan spillet føles og navigasjon, i tillegg til hvordan spillet kjennes med en håndkontroller.

Det skal være noen tusen spillere som får tilgang til beta-testingen, men innslippet blir gjort i bølger gjennom hele betaperioden.

I blogginnlegget kom det også fram at de vil invitere spillere inn basert på kronologisk rekkefølge – altså de første som meldte seg på vil få tilgang først.

Banebrytende

«Planetside 2» er i utgangspunktet gratis, men hvor du blant annet kjøper våpen og utstyr for mindre beløp. Det kom opprinneling ut til Windows i 2012 og fikk lovord for å være storslått og vanedannende.

Spillet er også banebrytende når det kommer til størrelse, hvor hundrevis kan spille sammen på samme område.

24. januar skal spillentusiaster sammen med Sony Online Entertainment prøve å sette ny verdensrekord for antall spillere i samme skytespill. Da sikter de på å samle 1100 spillere på samme kart, som er 101 flere enn den nåværende rekordholderen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3