Nå kan du laste ned den store «Assassin’s Creed Unity»-oppdateringen

6,7 gigabytes med feilfiks.

17. desember 2014 10:49

(PressFire.no): Den fjerde akten i operasjon fiks-den-franske-revolusjonen i «Assassin’s Creed Unity», var planlagt til mandag, og skulle blant annet ordne bedre flyt i spillet.

Men utviklerne valgte å utsette oppdateringen, angivelig for å ha tid til å «renovere» gjenskapingen av Paris i dette spillet.

Nå er den imidlertid endelig sluppet og klar for nedlastning.

Enkelte Xbox One-spillere får feil nedlasting

Oppdateringen veier hele 6,7 gigabyte på både PlayStation 4 og Xbox One, men på Microsofts konsoll har det oppstått en feil som gjør at enkelte får beskjed om å laste ned hele spillet på ny (omtrent 40 GB).

Det skal spesielt være de som har installert den tredje oppdateringen før som er rammet av dette.

Ubisoft påpeker i et blogginnlegg at de jobber med Microsoft for å fikse feilen.

– 

Ikke helt perfekt

Mange spillere som har installert oppdateringen rapporterer nå tilbake at en rekke feil er fikset, og at spillet flyter langt bedre.

Enkelte mener imidlertid at det ikke flyter så bra som de forventet, og brukere på Neogaf-forumet melder om en uventet ny «feil», hvor folk i «Unity» plutselig dukker opp ut av intet.

Ingen har ennå påpekt hvordan den varslede «renoveringen» av Paris har påvirket spillet, eller om det i det hele tatt er synlig.

I blogginnlegget til Ubisoft fortelles det at pc-spillerne kan forvente en oppdatering senere i uka.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3