«Renoverer» Paris for å redde «Assassin’s Creed Unity»

Derfor er oppdateringen utsatt.

16. desember 2014 12:45

(PressFire.no): Det viste seg raskt at Ubisofts «Assassin’s Creed: Unity» var fullt av feil på lansering, og utviklerne har de siste ukene jobbet på spreng med å fikse spillet.

I tre større oppdateringen har de reparert en del, blant annet den velkjente feilen som gjorde at ansikter ikke ble vist som tiltenkt.

Utsetter oppdatering

En annen ting som har vært et skår i gleden for mange, er at spillets grafikk ikke akkurat flyter jevnt. Skjermen lugger både titt og ofte, noe som skulle adresseres i spillets fjerde oppdatering.

Denne skulle etter planen bli sluppet i går, men slik ble det ikke.

På bloggen forteller utviklerne i Ubisoft at de velger å holde tilbake oppdateringen, for å kunne gi forbedringene folk ble lovet.

– Vi er forpliktet til å levere en stor forbedring i ytelse, noe som krever at vi renoverer Paris-kartet, og det kommer til å ta noen flere dager før vi klarer å nå den høye kvaliteten våre spillere fortjener, heter det.

– S

treng kvalitetskontroll er ekstremt viktig for oss

Samtidig påpeker de også at «streng kvalitetskontroll er ekstremt viktig for oss», noe folk i kommentarfeltet har bitt seg merke i.

– Så ironisk. Hvor var denne kvalitetskontrollen før spillet ble sluppet forrige måned, spør en bruker som går under navnet razrpulse.

En annen bruker spår nå at spillet kommer til å bli nedgradert, for at grafikken skal flyte bedre.

Ubisoft sier ingenting om når vi nå kan forvente å laste ned oppdateringen – men anslår det kan ta «noen dager».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3