Skytespillet som foregår i tegneblokka

«God of War»-skaperen avduket sitt nyeste spill.

7. desember 2014 16:17

(PressFire.no): Spillskaperen bak det originale «God of War»-spillet, David Jaffe, viste i går kveld fram et nytt skytespill kalt «Drawn to Death».

Det skjedde i forbindelse med Playstation Experience-eventet i Las Vegas.

Spillet ligner en god gammeldags arena-shooter, og ser ut til å by på flerspillermoro i et rimelig heftig tempo.

Voldsomme skriblerier

Det spesielle er at hele stasen foregår som i en tegnebok til en ungdomsskoleelev, noe som gir spillet en annerledes visuell stil.

Det er et voldelig og bisarrt landskap fyllt med alle rare, fantastiske og spennende fantasiene som svømmer rundt i hodet til en tenåring, fortalte Jaffe.

Spillet er ennå tidlig i utviklingen men de har nå lansert en egen nettside der man kan melde seg på for å få tidlig tilgang til spillet. 

PlayStation-bloggen fristes det også med en helt unik gjenstand i spillet man kun får tilgang til 
dersom man registrerer seg denne helga.

Mer tilgjengelig

Etter det første spillet i «God of War»-serien sa Jaffe opp jobben i Santa Monica Studios og lagde «Calling All Cars» til PlayStation 3, før han gikk tilbake til røttene med «Twisted Metal» på samme plattform.

I ettertid sa han seg ferdig med store konsollproduksjoner og fortalte at han ville lage mer «tilgjengelige spill». Han startet sitt nye foretak, The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency, og det er dette studioet som står bak «Drawn to Life».

Jaffe er kjent for å være svært frittalende, noe han også spøkte med på scenen under PlayStation Experiance.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3