«The Elder Scrolls Online» til konsoller utsatt igjen

Ingen ny dato satt.

5. desember 2014 14:08

(PressFire.no): Da det massive onlinerollespillet «The Elder Scrolls Online» ble sluppet til pc tidligere i år var planen at PlayStation 4- og Xbox One-eiere skulle få spillet i juni.

Det ble det ikke noe av og Zenimax og Bethesda måtte fortelle at det ville ta rundt seks måneder ekstra å få spillet klart på de nye konsollene.

Seks måneder kom og gikk

Nå har de seks månedene kommet og gått, men ingen dato for «The Elder Scrolls Online» for PlayStation 4 eller Xbox One har manifestert seg.

I en bloggpost fortelles det nå at det blir ytterligere utsatt til konsollene. De vil ikke sette en ny dato, men påpeker at de har spillbare konsollversjoner i dag.

Vil inkludere nytt system

Likevel forklares det at de vil implementere det nye Justice and Champion-systemet før de vil kunngjøre en endelig slippdato.

De skriver også at det ikke er snakk om en ren overføring av pc- eller Mac-versjonen, men en helt egen konsollversjon med eget brukergrensesnitt som passer håndkontroller.

 Spillet skal også ifølge utviklerne designes rundt de respektive nettsystemene til Sony og Microsoft i tillegg til å inkludere stemme-chatting.

Det flagges at det vil dukke opp mer informasjon rundt konsollversjonene i januar.

Vår anmelder var ikke videre imponert over pc-versjonen og trillet terningkast tre og kalte det en ensom opplevelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3