Ikke se dette «GTA V»-stuntet om du sliter med høyder

Kjører ned skyskraperen, på sykkel.

27. november 2014 19:51

(PressFire.no): Spilleren som kaller seg Vanilla tok utfordringen da noen på Reddit etterlyste at et gammelt sykkelstunt fra «Grand Theft Auto V» burde utføres med den nye kameravinkelen i nyversjonen av spillet.

I stuntet, som stammer fra spillet til den forrige generasjonen med konsoller, kaster en person seg ut fra en skyskraper på sykkel, og kjører like gjerne ned veggen før han «runder av» fallet med et hopp – og en aldri så liten piruett.

Nytt perspektiv

Vanilla gjenskaper denne vågale sykkelturen, men denne gang med førstepersons perspektiv.

NB! Se dette sykkelstuntet i videovinduet.

Det nye perspektivet kan sies å gjøre en og annen ting med opplevelsen av å se stuntet – den blir naturligvis mer intens og folk med høydeskrekk (som undertegnede) kan få både svette hender og økt puls.

Stuntet utføres på Scorcher-bygningen i Los Santos, og Vanilla forklarer at han kom seg opp på toppen av bygningen med en Cargobob og en Bobcat.

Han påpeker også at han er en del av stuntgruppa bak originalstuntet, Nomad Union.

Vanilla mener i tillegg at stuntet er så enkelt at alle kan gjennomføre det bare man lener seg ut over kanten med 90 graders vinkel.

Ikke første forsøk

Dette er ikke første gang vi skriver om stunt fra Nomad Union. For et år siden skrev vi om norske Jonas Doksæther som startet gruppen.

Da PressFire snakket med ham i fjor var det knyttet spenning til hvordan «Grand Theft Auto V» ville fungere i denne sammenheng.

En ting er i alle fall sikkert, nå som vi har fått servert et eksempel: de nye konsollene er spesielt godt egnet til å legge ut videoer av stuntene.

VIDEO (med tillatelse fra): Paul Cooban, VaNilla/Youtube.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3