– Ikke vent på «The Last Guardian», kjøp heller duedating-simulatoren vår

Turteldue-spill til PlayStation.

25. november 2014 14:24

(PressFire.no): I pressmeldingen heter det at «Hatoful Boyfriend» er den beste duedating-simulatoren noensinne laget, noe vi ikke gidder å faktasjekke. Den skal de få.

I «Hatoful Boyfriend» skal due finne kjærligheten i en «prestisjefylt skole for fugler».

– Romantikere vil møte en rekke fjærkledde roller og prøve å tiltrekke seg interesse. De med mørkere smak kan oppdage noe mer alvorlig, fristes det i pressemeldingen.

Ugler i mosen

Dra gjerne på forførende dates, men vær oppmerksom på ugler i mosen, heter det i pressemeldingen. (Ok, så sto det «fowl play»).

Visjonæren bak tegneserien spillet er basert på, Hato Moa, så aldri for seg at spillet skulle nå PlayStation 4 og PlayStation Vita.

– Takk til fansen og Mediatonic. Jeg håper nå at flere folk vil oppdage kjærligheten for duer.

– All you need is dove, avslutter han.

Spillet har tidligere blitt sluppet til pc, og PlayStation-versjonen kommer nå som følge av den, ifølge pressemeldingen, overveldende positive responsen rundt spillet.

Ikke vent på «The Last Guardian»

– Alle dere PlayStation-nerder må slutte å vente på at «The Last Guardian» skal dukke opp på magisk vis og heller kjøpe duedating-simulatoren min. Det er det eneste fornuftige, mener Devolver-sjefen i pressemeldingen.

Sammen med kunngjøringen kommer det også en trailer for spillet, og den kan i alle fall ikke kalles forutsigbar. (Se den i videovinduet i saken).

«Hatoful Boyfriend» kommer til PlayStation 4 og PlayStation Vita tidlig i 2015.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3