Venter du på «Driveclub»?

Utvikleren har stoppet PlayStation Plus-versjonen.

8. oktober 2014 13:27

(PressFire.no): Er du en av PlayStation 4-eierne som har Plus-abonnement og venter på å få laste ned det nye Sony-spillet «Driveclub»?

En noe nedstrippet versjon av spillet følger nemlig med abonnementet denne måneden. Slippet var planlagt i dag.

Serverne sliter

Men nå kunngjør utvikleren selv at de holder tilbake PlayStation Plus-versjonen av spillet grunnet mye last på serverne.

Dette gjør de for å ikke ødelegge opplevelsen for de som har kjøpt spillet utenom PlayStation Plus-abonnementet, heter det i kunngjøringen på Facebook.

– For å hjelpe «Driveclub»-spillerne som har kjøpt spillet allerede, holder vi midlertidig tilbake PlayStation Plus-versjonen og My Driveclub-appen for å lette på trykket på serverne, skriver spillregissøren Paul «Rushy» Rustchynsky på Facebook.

Han forklarer videre at de som først har fått logget inn på serverne ikke skal ha problemer med å spille, og at når de ser bedring på serverne vil de informere om når PlayStation Plus-versjonen og My Driveclub-appen vil bli tilgjengelig for nedlasting.

– 

Spill offline

Videre påpeker han at de som allerede har spillet alltids vil kunne spille det offline, hvor det du måtte oppnå i spillet vil bli synkronisert med serverne når du klarer å logge deg online.

Produsenten påpeker at de vil ha så mye gjennomsiktighet rundt problemene som mulig, og derfor oppfordrer alle til å dele informasjonen de deler underveis. 

De gir ingen indikasjon for hvor lang tid dette kan ta, men skal jobbe på spreng med flere oppdateringer for å bedre server-situasjonen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3