Neste uke kan du forvente bedre utstyr i «Destiny»

Og bug kan ha avslørt kommende oppdrag.

29. september 2014 16:07

(PressFire.no): Er du en av dem som har begynt å nærme deg «slutten» på «Destiny», eller har kommet deg over nivå 20, har du kanskje også merket at noe er litt rart med sjeldent utstyr du eventuelt måtte finne.

Det har nemlig vist seg at såkalte Engrams ikke alltid holder det de har lovet. Engrams som skulle ha innehold utstyr som er Legendary eller Rare har ikke levert når de har blitt dekodet.

Vanskelig over nivå 20

Dette gjør det spesielt vanskelig for de som er skal gå opp i nivåer etter nivå 20, hvor du ikke lenger kan høste erfaringspoeng som vanlig.

Men nå kommer oppdateringen som skal få orden på sakene, skriver spillutvikleren Bungie på nettsidene sine.

Fra neste uke skal Engrams som er merket som Legendary eller Rare levere etter lovnaden, eller bedre. Det betyr dessverre også at Engrams som er Legendary i dag, blir justert ned til Rare etter at oppdateringen er implementert.

Avslører kommende innhold?

Om du lengter etter mer innhold til «Destiny» ,har en spiller funnet informasjon som avslører hva vi har i vente i fremtiden via en bug.

Vi vet allerede at det kommer to utvidelsespakker, kalt «The Dark Below» og «House of Wolves», men ikke så mye mer enn det.

Youtube-brukeren Scott M har laget en video som viser mer informasjon om hvor oppdrag fra utvidelsespakkene vil havne, og hva de vil inneholde.

OBS! Oppdateringen kommer ikke neste uke, men sannsynligvis en av de nærmeste dagene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3