Nå kan du teste skuddfoten i nye «Pro Evolution Soccer»

Demoen er sluppet.

24. september 2014 16:42

(PressFire.no): Dette er kanskje den beste uka å være sportsspillidiot.

Uansett om du liker hockey, amerikansk fotball eller golf, finnes det ferskvare ute til konsollene og pc.

Fotballkrigen starter også for alvor nå. «FIFA 15» er ute i morgen, men også «PES 2015» byr opp til overstegsfinter og lissepasninger.

Det er kanskje nettopp kalenderplanene til EA Sports som gjør at Konami har lagt ut en demo fra «Pro Evolution Soccer 2015» i dag?

I den ferske traileren fra Konami, som markerer dette demoslippet, passer utgiveren på å understreke at «PES 2015» imponerte under GamesCom-messa tidligere i høst. Der fikk dette fotballspillet prisen «beste sportsspill».

Vi fikk også teste «PES 2015» på GamesCom i forrige måned. Endringene i år er merkbare, det imponerte slik det fremsto i august.

Det er imidlertid en stund før det ferdige spillet kommer ut. Konami har bestemt at de ikke slipper nye «Pro Evo» før 13. november.

Demoen er nå ute til Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 og PlayStation 4. Pc blir med på laget når lanseringen skjer om knappe to måneder.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3