«NHL 15» ble kalt et skjelett av sine forgjengere

Nå kommer oppdateringene som skal rette opp førsteinntrykket.

25. september 2014 09:14

(PressFire.no): Ferske «NHL 15» har fått mye skryt for å ta sporten på kornet ute på isen.

Fysikken, stemningen og det visuelle er enkelt på høyde med det beste i serien.

Men det kommer sin pris: «Moduser har blitt kuttet over en lav sko, til et punkt der årets spill fremstår som et skjelett av sine forgjengere», skriver vår anmelder.

Spillet fikk «bare» en firer, og har en poengsum på lunkne 60/100 på samlesiden Metacritic.

Kritikken er først og fremst rettet mot versjonene til Xbox One og PlayStation 4, som mangler flere sentrale funksjoner.

Atter en spillmodus

Nå virker det som det klokkes inn mange overtidstimer hos EA Canada, for å rette opp førsteinntrykket. Allerede nå slipper de en oppdatering som bringer tilbake noen av det som mangler. Det skriver EA Sports (via GameInformer, Joystiq).

Den første patchen inneholder en spillmodus, to funksjoner og en forbedring av Ultimate Team.

Nærmere bestemt er det «Playoff Mode» som vender tilbake. Her kan du sette opp turneringer med inntil 16 lag, plukket fra et dusin ulike ligaer. Spillet fører statistikk over kampene og prestasjonene for å gi deg følelsen av en skikkelig turnering.

Kort tid til neste oppdatering

Av mindre nyheter finnes det nå tilbakemeldinger fra treneren under kamper i «Be a Pro»-delen, og spillerstatistikker ved endt kamp.

Tilbakemeldingene inkluderer karakterer på forskjellige aspekter ved spillet, og tips og triks til hvordan du kan forbedre deg.

Siste nyhet er at Ultimate Team-menyene er forbedret. Disse skal nå være enklere å navigere, mer oversiktlige, og ha nye animasjoner.

Neste oppdatering kommer i oktober, og vil blant annet gjenintrodusere «Online Team Play» og forbedre karrieremodusen.  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3