Mer PlayStation-golf, «Persona 5» og «Dragon Quest»

Sony-nyhetene fra Tokyo Game Show.

1. september 2014 13:27

(PressFire.no): Sony har allerede tjuvstartet Tokyo Game Show.

I løpet av sin pressekonferanse tidligere i dag har de rukket å bekrefte «Resident Evil: Revelations 2», et nytt golfspill myntet på PlayStation 4 og comebacket til «Dragon Quest».

Square Enix annonserte «Dragon Quest: Heroes», et spill som kommer til PlayStation 3 og PS4 neste år. (Traileren fra dette spillet ser du i videovinduet i denne saken).

En egen sølvgrå PS4-konsoll blir sluppet (i Japan?) parallelt med «Dragon Quest: Heroes».

Oppdatering til PS4

«Everybody’s Golf» har vært tett assosiert med PlayStation siden 1997. Serien har altså dukket opp regelmessig på Sonys spillmaskiner og kommer snart til nye PS4.

I likhet med flere av Sony-annonseringene var det sparsommelig med detaljer, men neste år får altså PlayStation 4 et nytt «Everybody’s Golf», bekreftet Sony under pressekonferansen.

Neste store systemoppdatering til PlayStation 4 vil inneholde Share Play, som Sony allerede har snakket om under GamesCom i Köln i forrige måned.

Share Play åpner for at en venn kan hjelpe deg i et spill, om du står fast, i inntil 60 minutter – uten krav om at vedkommende eier dette spillet.

I Tokyo fortalte Sony ifølge Eurogamer at det også rulles ut en ny YouTube-app, at vennevarslingen blir oppdatert med en ny live-strøm – og at PlayStation 4-dashboardet kan pyntes med temaer og bakgrunner.

Polygon skriver at dette kommer både til Vita og PlayStation 4.

Det er ikke bekreftet nøyaktig når 2.0-systemoppdateringen til PlayStation 4 rulles ut. Men det skjer definitivt i løpet av høsten, sa Sony på sin TGS-brief i dag.

«Persona 5» er utsatt

«Persona 5» er allerede på vei til PlayStation 3. Atlus var også oppe på Sony-podiet i dag tidlig for å bekrefte at dette spillet også kommer til PS4.

Det er imidlertid ett stort skår i gleden: samtidig bekreftet nemlig utgiveren at spillet utsettes fra 2014 til 2015, skriver CVG.

Atlus har foreløpig ikke bekreftet en egen europeisk slippdato for «Persona 5», men både PS3- og PS4-utgavene av spillet er ikke regionlåst – som gjør at det bør være lett å få tak i.

Selve Tokyo Game Show-messa starter 18. september. Det er allerede forskuttert flere detaljer rundt disse Sony-nyhetene da.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3