Nå kommer endelig PlayStation Now til Norge

Tok bare fem år.

23. januar 2019 15:01

(PressFire.no): Spillabonnementet til Sony har vært tilgjengelig i USA siden starten på 2014 og ble i 2015 introdusert for en rekke europeiske land, men ikke Norge.

Nå har turen også kommet til Norge, det bekrefter Sony på den offisielle PlayStation-bloggen.

Det er en rekke europeiske land tjenesten nå rulles ut til – inkludert Spania, Italia, Portugal, Danmark, Finland, Sverige og Norge.

Foreløpig vil tjenesten lanseres i en beta-test, hvor utvalgte brukere vil få tilgang i løpet av februar. Du kan melde din interesse her.

Da PS Now først ble lansert var det som en strømmetjeneste, hvor man fikk strømmet spillet til sin PS4-konsoll – både PS2- PS3- og PS4-spill er i katalogen.

I ettertid har Sony gjort det mulig å også laste ned spillene i katalogen for å spille uten kompromisset fra strømming, foruten PS3-spill som har for eksotisk arkitektur til å emulere.

Dagens katalog teller over 600 spill, som vil bli tilgjengelig når tjenesten lanseres i Norge.

Det er også verd å nevne at strømmedelen av tjenesten også er lansert for PC, men at norske pc-spillere foreløpig må vente.

Foreløpig har ingen pris blitt avslørt for norske kunder, men i utlandet har det typisk vært mulig å teste gratis en uke før du må ut med 180 til 200 kroner per måned.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3