(PressFire.no): «Star Trek: Bridge Crew» lot spillerne ta over et Starfleet-skip og spille sammen på brua – i VR.

Én spiller tar rollen som kaptein, og får instrukser fra spillet på hva som skal gjøres, mens tre andre spillere kontrollerer forskjellige deler av skipet.

For eksempel må en være styrmann, en ta seg av våpen og scanning, og den siste styre kritiske skipssystemer, reparere og sjonglere hvor energien i skipet skal gå.

Det er en salig røre som fungerer utmerket som et sosialt spill, men i det siste har det vært tyst fra utviklerne – og de fleste anså utviklingen som stanset.

Men den gang ei: Nå kommer det en tilleggspakke som flytter spillet over i «The Next Generation»-æraen fra tv-serien, og legger til ikoniske Enterprise D.

I en bloggpost skriver spilldesigner Hunter Janes at DLC-pakken ikke bare er en «skin swap», men at det også legges til en rekke forbedringer og oppdrag basert på TNG-serien.

For eksempel vil du nå kunne møte på Borg-kuber i løpet av spillet. En slik kube vil forfølge deg idet du prøver å sanke nok info om et supervåpen som skal kunne ta den nifse rasen av dage – innen du får tak i alt, må du forsøke å stikke av.

Alt av det estetiske er også modellert etter tv-serien, og knappene du fant i originalspillets (og originalseriens) «eldgamle» Enterprise er nå byttet ut med de mer moderne LCARS-touchflatene.

DLC-pakken kommer til PSVR 22. mai, og til pc (og HTC Vive, Oculus Rift og Windows Mixed Reality-briller) 21. juli. Spillet støtter cross-play mellom alle plattformer.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer