Oops… Amazon la ut «Spyro»-remaster

5. april 2018 10:49

(PressFire.no): Det er vel neppe noen stor hemmelighet at Activision kommer med en oppusset utgave av «Spyro»-spillene lenger, lekkasjene har avslørt spillet i tur og orden.

I tillegg har Activision i finansmeldinger vært tydelige på at det kommer oppussede spill fra biblioteket, mye takket være den overraskende suksessen til «Crash Bandicoot»-comebacket i fjor.

Nå har også den meksikanske avdelingen til Amazon lagt produktet med bilde av omslaget og datoen 21. september, som samsvarer med tidligere informasjon. Det kommer også fram at samlingen har blitt døpt «Spyro Reignited Trilogy».

På omslaget, som er fjernet i ettertid, heter det at det er de tre første spillene fra den første PlayStation-maskinen som har blitt pusset opp, og skal i tillegg ha fått bedre kontrollsystem.

Det er også verd å nevne at flere redaksjoner i det store utland for få dager siden mottok drageegg med teksten «something is about to hatch».

Vi spår at en offentlig kunngjøring er rundt hjørnet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3