«The Last of Us»-regissør slutter i Naughty Dog

14. september 2017 11:43

(PressFire.no): I et blogginnlegg kunngjør spillskaperen Bruce Straley, en av de to som ledet utviklingen av suksessen «The Last of Us», at han etter 18 år i selskapet gir seg i Naughty Dog.

- Det er med det tyngste hjertet at jeg kunngjør at jeg forlater Naughty Dog, åpner han innlegget med og mener det er den vanskeligste avgjørelsen han har tatt i sin karriere.

Bruce Straley og Neil Druckman.
Foto: Kjeil Svensen / PressFire.no

Sliter med å fokusere energien

Straley skriver at etter å han sliter med å fokusere energien etter å ledet tre store prosjekter på rad, selv etter å ha tatt en lengre pause fra selskapet.

Han går nå inn i rekken av flere profiler som har forlatt det svært respekterte spillstudioet, inkludert Amy Hennig, Christophe Balestra, som Straley takker i innlegget.

En spesiell takk går til sjefen for studioet Even Wells, som han mener var den første personen som inspirerte ham til å tro på «spillenes kraft».

- Hvis det ikke var for deg ville jeg kanskje aldri ha kommet meg til Naughty Dog. Jeg har ikke ord for takknemligheten min, skriver han åpenhjertig.

«The Last of Us 2» uten Straley

Naughty Dog slapp nylig «Uncharted»-spillet «Uncharted: The Lost Legacy».

Straleys partner I utviklingen av «The Last of Us» tok over ledelsen av «Uncharted 4:  A thief’s End» etter at Amy Hennig ga seg i studioet.

Utviklingen av oppfølgeren til «The Last of Us» blir nå uten Bruce Straley, men etter hva vi kjenner til vil Neil Druckman fremdles være med å lede utviklingen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3