(PressFire.no): Da Microsoft avduket Xbox One X, den kraftigere varianten av den eksisterende Xbox One, ble en rekke spill annonsert med støtte for bedre grafikk og oppløsning på den nye boksen.

Overraskende nok var «The Witcher III: Wild Hunt» med på lista over spill som skulle få en oppdatert versjon til Xbox One X.

Overraskende fordi den polske utvikleren CD Projekt RED tidligere hadde gått ut og sagt at de ikke var interessert i å oppgradere spillet til PlayStation 4 Pro. Grunnen var at det ville ta for mye ressurser fra «Gwent» og «Cyberpunk 2077».

Men det har de nå gått tilbake på, og en versjon også til Sonys nyeste konsoll ble annonsert etter E3.

Og i går gikk sjefen for utviklerstudioet, Adam Kicinski, på under halvårskonferansen for investorer i selskapet. Der røpte han at Pro-versjonen av spillet kommer allerede om noen få dager til PS4 Pro.

Det er ikke visst hva som ligger i patchen, men forvent mer grafisk trøkk og bedre oppløsning. Det er neppe snakk om native 4k-oppløsning på PS4 Pro, men heller en variant som «jukses» til via checkerboard-rendring.

Kicinski sa også at Xbox One X-versjonen vil komme «senere i år», noe som sannsynligvis sammenfaller med konsollanseringen 7. november.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer