I morgen får PS4 en stor oppdatering

Harddisk-støtte og ny funksjon som drar mer nytte av PS4 Pro.

8. mars 2017 16:06

(PressFire.no): Det er ikke så altfor lenge siden Sony kunngjorde funksjonene som vil være inkludert i den neste oppdateringen til PlayStation 4.

Vært ute i testversjon

Siden kunngjøringen har oppdateringen vært inne på testbenken, for dem som har hatt tilgang. Der ble det også avslørt en ny såkalt boost mode til PlayStation 4 Pro-konsollen – en funksjon du må skru på under innstillinger på konsollen.

Med denne funksjonen er aktivert – vil det bli mulig å oppleve forbedret bildeoppdatering og raskere minne i spill som ikke spesifikt har fått PS4 Pro-støtte. Målet er glattere bildeflyt og at teksturer dukker opp raskere – den kan også kutte ned lastetidene generelt.

Det hører med til historien at nytten av funksjonen vil variere voldsomt – og det har vært rapporter som antyder at ytelsen faktisk ikke bare blir dårligere, men også at spillene blir ustabile.

Endre bakgrunnsbilde

På lista tår også forbedringer til PlayStation VR – hvor det blant annet åpnes for å kunne spille 3D-filmer på Blu-ray og bedre bildekvalitet av menyene.

Det blir nå også mulig å lage sitt eget bakgrunnsbilde og endre farger på menyen.

Du kan lese mer om oppdateringen her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3