(PressFire.no): Det er i et intervju med det japanske ukesmagasinet Famitsu at regissøren på «Kingdom Hearts 3» og «Final Fantasy VII Remake» snakker om progresjonen på flere av spillene fra Square Enix.

Der kommer det fram at selv om utviklingen går framover, så bør du ikke forvente en utgivelse i 2017.

 

- Annen utviklingsprosess

Om «Kingdom Hearts III» forteller han at spillet har hele deler som de ikke engang har begynt å jobbe på og at ikke er i en tilstand som kan vises fram.

Han ber også om unnskyldning for at spillere også må vente ekstra på «Final Fantasy VII Remake», men betrygger om at det er for å møte forventningene.

Men selv om det ser mørkt ut for en utgivelse av noena v titlene i 2017, så ser det desto lysere ut for innblikk i progresjonen.

- Vi la ikke ut noe ny informasjon om noen av disse titlene i fjor, men i år ønsker jeg å vise progresjonen på et event, fortalte han til Famitsu (oversatt av Gamatsu).

 

2013 og 2015

«Kingdom Hearts III» ble først kunngjort på Sony sin pressekonferanse under E3 i juni 2013, mens «Final Fantasy VII Remake» ble avduket på samme messe to år etterpå.

I ettertid har «Final Fantasy VII Remake» også blitt avslørt som en episodebasert opplevelse, men ingen av spillene har fått noen utgivelsesdato.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer