Mads Mikkelsen om Kojima: - Briljant, men jeg forstår bare noe av det

7. desember 2016 12:53

(PressFire.no): I forrige uke brukte den respektere japanske spillskaperen Hideo Kojima The Game Awards til å vise en ny trailer for sitt nye spill «Death Stranding».

- Intrikat

I et intervju med Birthmoviesdeath.com forteller Mikkelsen om rollen i det nye spillet, og avslører samtidig at han også er ganske forvirret.

- Det er veldig intrikat. Jeg mener, du vet jo Kojima. Han er en meget briljant mann. Jeg mener… de tinga han fortalte meg. Jeg bare forsto noe av det, forteller han nettsiden om plottet i spillet.

Trailerne har vært av det mer surrealistiske slaget, med sort olje, strandede sjødyr, babyer og dukker.

- Det var mye «hva?». Jeg må se det før jeg forstår det. Fordi, med «Death Stranding» skaper han noe helt nytt, mener Mikkelsen videre.

Elsket Reedus-traileren

Mikkelsen skal også ha blitt overbevist over den første traileren, med Norman Reedus som naken gråtende mann.

- Jeg syntes det var spektakulært bare fra en skuespillers standpunkt, mener den danske skuespilleren og påpeker følelsene og sensualiteten i den.

- Uten å være en spiller, tenkte jeg at det han gjør er helt sprøtt. Jeg elsker det.

«Death Stranding» har foreløpig ikke fått noen dato, men utvikles i samarbeid med Sony. Det ble nylig også avslørt at det er Guerilla Games («Killzone», «Horizon Zero Dawn») sin spillmotor som brukes for å lage spillet. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3