Massive lanseringsproblemer for «Rise of Iron» til «Destiny»

Vår anmelder er nummer 325 997 i køen.

20. september 2016 12:24

(PressFire.no): I natt ble den tredje og siste utvidelsen, «Rise of iron», til det svært populære skytespillet «Destiny» sluppet, og det er tydelig at de sliter med kapasiteten.

Lang kø

Etter å ha installert oppdateringen kom han nemlig ikke inn i spillet, men fikk en beskjed om at kapasiteten har nådd taket og at han er nummer 196 945 i kø.

Det er med andre ord 196 944 foran ham som skal inn i spillet for å ta fatt på den nye utvidelsen.

På rundt ti minutter rykket han noen tusen fram i køen, men med denne hastigheten kan det altså ta flere timer før han endelig får komt seg inn i spillet.

«Rise of Iron».

Kastet ut fem-seks ganger

Vår anmelder er heller ikke alene - kollega Rune Fjeld Olsen i Level Up har hatt lik erfaring. Han forteller at han har blitt kastet ut av køen fem-seks ganger og befinner seg nå som nummer 250 000 i køen.

- Det er helt håpløst at lanseringen ikke var skalert for at mange hadde lyst til å spille «Rise of Iron». Og køsystemet deres et bare et ekstra slag i trynet når man blir kicket hele tiden og havner stadig lengre bak i køen.

- Det er noe av det mest irriterende jeg har opplevd. Men hyggelig at det fortsatt er mange som spiller Destiny da., forteller Fjeld Olsen til PressFire.

Det er vanskelig å beregne hvor fort du rykker fram i køen, fordi det sannsynligvis er basert på hvor mange som allerede er inne i spillet og hvor mange som avslutter spillingen sin.

Men én ting er sikkert – det er vanskelig å planlegge en runde i «Destiny» på lanseringsdatoen.

På Bungies offisielle hjelpelinje på Twitter heter det at de undersøker flere problemer, og at de derfor også har lagd køsystemet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3