PlayStation-sjefen: - Jeg forstår kritikken mot Sean Murray

19. september 2016 11:10

(PressFire.no): Forventningene var i taket, men det var mange som ble skuffet da de i august endelig fikk spille det svært etterlengtede science fiction-spillet «No Man’s Sky».

I kjølvannet kom det massiv kritikk mot mannen som har vært ansiktet utad for spillet, Sean Murray.

Murray ble anklaget for å ha drevet med villedende markedsføring og løyet om funksjoner og innhold i spillet før lanseringen. Det hjalp heller ikke at pc-versjonen hadde store problemer på lansering.

- Hørtes ut som han lovde mer 

Nå kommenterer PlayStation-sjefen Shuhei Yoshida bråket rundt «No Man’s Sky».

- Jeg forstår noe av kritikken som spesielt er rettet mot Sean Murray, fordi han hørtes ut som han lovde flere funksjoner i spillet fra første dagen, forteller Yoshida til Eurogamer i anledning Tokyo Game Show forrige uke.

Fornøyd selv

Når Eurogamer spør om han tror kontroversene rundt spillet har skadet PlayStation-merkevaren påpeker han at han er fornøyd med spillet selv.

- Jeg er svært overrasket over salget av spillet, så jeg er ikke rette person til å bedømme om det har «skadet» PlayStation-merket. Personlig tror jeg ikke det. Om noe, er jeg stolt over at folk kan spille «No Man’s Sky» på PS4 på samme måte som pc, avslutter han.

Vår anmelder syntes det var en opplevelse blottet for sjel og trillet terningkast 3.

I et intervju med PressFire i anledning lanseringen, fortalte Murray at de blant annet har planer om å legge til muligheten for å bygge et hjem i tillegg til å kjøpe seg frakteskip.

Foreløpig har oppdateringene i spillet stort sett dreid seg om fiksing av feil.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3