Noen skal ha betalt 17 000 kroner for dette eksemplaret av «No Man’s Sky»

29. juli 2016 11:40

(PressFire.no): Det som skal være et tidlig amerikansk eksemplar av det svært etterlengtede science fiction-spillet «No Man’s Sky» skal ha havnet på auksjonsnettstedet Ebay.

Der skal en kjøper ha betalt 2000 dollar, eller rundt 17 0000 norske kroner med dagens kurs, for spillet.

Foto: Faksimile av Ebay-annonsen.

- Vær først ute

For å «bevise» at spillet var ekte la selgeren ikke bare bilder av det som skal være boksen med blu-ray-plate i, men også bilde av PlayStation 4-menyen med det som skal være startknappen for spillet.

I beskrivelsen sto det «vær den første til å spille det mest etterlengtede spillet i 2016» og hevdet at spillet hadde blitt testet.

Som Videogamer påpeker, er det litt rart at innlegget i boksen reklamerer for et samme spillet, i tillegg til at det sier at utgivelsen var 21. juni. Dette var den opprinnelige utgivelsesdatoen, men ble i slutten av mai flyttet til 9. august.

Solgte også «Quantum Break» 

Kontoen som solgte spillet skal tidligere også ha solgt et eksemplar av «Quantum Break» til Xbox One før utgivelsen – den gangen gikk spillet for 350 dollar, eller nesten 3000 kroner med dagens kurs.

Kjøperen av «No Man's Sky» ser nå ut til å undersøke mulighetene for å strømme spillingen.

«No Man's Sky» slippes 9. august til PlayStation 4 og pc-versjonen slippes 12. august.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3