Utsetter «Batman»-klassikerne til PS4 og Xbox One

På ubestemt tid.

28. juni 2016 14:17

(PressFire.no): Helt siden mars 2015 har det gått rykter om at «Batman: Arkham Asylum» og «Arkham City» blir pusset opp for Playstation 4 og Xbox One.

Det var imidlertid ikke før i mai i år at Warner Bros kunngjorde pakken med de to spillene, som de har døpt «Return to Arkham».

Må ha mer tid

det offisielle forumet til spillet kommer nå beskjeden om at Warner Bros har valgt å utsette utgivelsen på ubestemt tid.

Der heter at WB Games etter å ha sett på prosjektet «har besluttet å gi studioet Virtuos Games mer tid for å levere en mer polert opplevelse».

- Vi vet at dette er skuffende nyheter, men vi føler at den ekstra tiden vil la teamet lage den beste spillopplevelsen for fansen våre, heter det i foruminnlegget fra Steve Grayson.

Pc-versjonen av «Arkham Knight»
gikk ikke som planlagt.

Sleit med pc-versjonen

Dette får nok mange mange til å tenke tilbake på skandalelanseringen av pc-versjonen av «Batman: Akham Knight» i fjor sommer, noe Warner Bros sannsynligvis vil unngå en gjentagelse av.

Pc-versjonen av «Arkham Knight» var så full av problemer at Warner Bros. til slutt valgte å trekke spillet for å bruke et halvår på å fikse det.

Relanseringen viste seg å bare fikse noen av problemene, og til slutt ga de bare helt og holdent opp – og tilbudte alle som ville å få pengene tilbake.

Det er imidlertid ikke samme studio som står bak de nye versjonene av «Arkham Asylum» og «Arkham City», men Virtuos Games, som er svært erfarne med å lage oppussede versjoner av tidligere utgitte spill. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3